Close

Rapla maakonna tänavused meistrid paarismängudes selgunud

Rapla maakonna tänavused meistrid paarismängudes selgunud

Rapla maakonna tänavustel meistrivõistlustel tennise paarismängudes osales kokku 3 naispaari ja 7 meespaari. Osalejaid oli nii Rapla Tenniseklubi liikmete hulgast kui ka väljastpoolt klubi ning tähelepanuväärne on see, et meeste turniiril osales lausa kolm paari, kus mängisid koos isa ja poeg.

Meeste hulgas järgnes mängudele kahes alagrupis play-off ning selle tulemusel jõudsid finaali Alex Raadik – Taivo Tüvist ja Donatas Narmont – Hugo Narmont. Finaalis juhtisid Tüvist ja Raadik esimeses setis 5:4 ja 6:5, aga lõpuks said tie-breakis siiski 7:6 setivõidu Narmontid.
Teine sett kuulus neile juba kindlamalt 6:2. Kolmanda koha mängus alistasid Henri Lindal ja Rain Jakobson paari Jaak Untera ja Sander Kala.

Naised mängisid kõik omavahel läbi ning maakonna meistriteks tulid Pille-Riin Ilistom ja Henriethe Olonen, jättes hõbedale paari Elis-Liis KivilooKadri Jõhvikas, kolmas koht kuulus Silvi TuiskHedi Hannusele.

Tennisesuvi Raplas jätkub ning hulk põnevaid turniire on õige pea augustis tulekul.