Rapla tk segapaaride karikavõistlused

Rapla tk segapaaride karikavõistlused

Rapla tenniseklubi segapaaride karikavõistlused (pikk turniir 05.juuli kuni 29.august)

Sel aastal on plaanis proovida täiesti uut formaati ehk Rapla tennisklubi segapaari mitmeikuist karikavõistluste turniiri. Segapaari moodustavad Rapla tenniseklubi liikmed (üks mees ja üks naine). 

Turniiri matš toimub ajatennises 2 tunni vältel. Naismängija naismängija vastu 35 minutit, meesmängija meesmängija vastu 35 minuti jooksul ning lõpuks segapaarismäng 45minutit. Geimid mängitakse otsustava punktiga (vastuvõtja valib kasti, segapaaris mees servib mehele ja naine naisele). Aega arvestatakse tenniseväljaku kella järgi. Geim mängitakse alati lõpuni. Matši tulemuseks läheb kirja üldine geimide suhe. 

Plaanis on moodustada 3 paariga alagrupid, kus kõik grupis olevad paarivad mängivad kõikidega läbi. Alagrupimatšideks arvestada 2 tundi. Alagrupikohtumised toimuvad 05.juuli – 25.august 2021.Lõplikud kohamängud (poolfinaalid ja finaal) heade ilmade korral 28-29.augustil. 

Võistlustele registreemiseks palun saata e-mail klubilisti või minu e-mailile lindalhenri@gmail.com. Registreerimistähtajaks on neljapäev, 03.juuli kell 17.00, peale mida toimub loosimine. Turniiritabeli ja mängude ajakava saadan välja osalejate e-mailile hiljemalt 04.juuli õhtul. 

Võistlusel osavõtutasu pole. Kõik paarid mängivad oma pallidega ja tasuvad klubi hinnakirja alusel väljakute eest. Alates poolfinaalist on pallid ja auhinnakarikad korraldaja poolt.